Vine a veure'ns, estem a la teva disposició!

Montauto és un centre de formació viària amb experiència avalada i reconeguda tant pel Servei Català de Trànsit com per la “Dirección General de Tráfico”.
El centre de formació Montauto us ofereix amb un tracte familiar i personalitzat, un ensenyament ràpid, dinàmic i efectiu de la conducció.

Amb Montauto tot és més fàcil!

Montauto és el primer centre de la comarca de l'Anoia que disposa de dues zones d'examen per triar: Vilafranca del Penedès i Manresa.

 

Voluntat, filosofia y direcció

A Montauto utilitzem un mètode d'aprenentatge adaptat i personalitzat a les necessitats de cada alumne.

Totes les nostres classes teòriques són assistides en tot moment per professionals titulats i qualificats que et resoldran qualsevol dubte que et pugui sorgir.

A Montauto ho tenim clar, el primer ets tu.

¡APOSTEM PER TU!

El nostre objectiu

Montauto és un centre de formació viària creat amb l’objectiu de formar tant futurs conductors en el procés d’obtenció del permís de conduir com conductors que desitgen ampliar els seus coneixements a nivell particular o a nivell professional.

Com a professionals de l’educació i formació viària, el nostre objectiu és aconseguir que els futurs nous conductors siguin capaços d’afrontar el complex procés de la conducció de forma segura i eficaç.

I per aconseguir-ho de la manera més ràpida i efectiva, posem al seu abast:

  • Els nostres centres formatius equipats i habilitats per ajudar-nos en la nostra tasca.
  • Professionals preparats i qualificats amb un reciclatge constant quant a coneixements, tècniques i mètodes de formació.
  • Materials d’última generació que permeten que l’aprenentatge de l’alumne/a sigui ràpid i eficaç.